Tuinaanleg uit handen geven:

Wat heerlijk toch: Als je wilt verzorg ik de gehele tuinaanleg van de tuin die ik voor je ontworpen heb. Je hoeft geen zorgen om de kwaliteit die geleverd gaat worden te hebben. Alles wordt volgens afspraak en vooral volgens de normen van “1e kwaliteit” voor u uitgevoerd zonder dat je daar zorgen om hoeft te hebben. Uiteraard gebeurd dit volgens de strenge kwaliteitsnormen die door de Tuinen van Appeltern en Dutch Quality Gardens Hoveniers zijn opgesteld.

Kwaliteit hoog in het vaandel:

Bij deze tuinaanleg ga ik uit van een goede ondergrond. Dit is heel erg nodig. Immers een huis bouwen we ook niet zonder een goed fundament. Wil je dus genieten van dat prachtige plaatje dat je is voorgeschoteld dan is grondonderzoek en daarna een goede bemesting en behandeling van de grond van heel groot belang voordat de tuinaanleg zelf start

offerte duidelijk en helder:

Voordat de tuinaanleg begint, krijgt u natuurlijk een heldere offerte waarin u duidelijk kan zien wat er allemaal uitgevoerd gaat worden. Ik werk uitsluitend met hoveniers die zijn aangesloten bij de  Branchevereniging VHG. Nog een extra garantie dat uw tuinaanleg volgens de strengste normen geschiedt. Dit zal u de jaren erna gaan merken.

U wordt ontzorgt: 

Van offerte tot de laatste spade in de grond en als je wilt de nazorg via tuincoaching (Lees verderop in deze website).
Je bent geenszins verplicht om de aanleg door mij te laten verzorgen. Ook klanten die graag alleen een tuinontwerp willen zijn van harte welkom. Ook hen kan ik via tuincoaching een stuk op weg helpen als zij zelf de tuin van hun dromen aan willen leggen. Je kunt alle kanten op bij mij: “U vraagt en ik draai”.

Er is maar één uitzondering: Ik leg geen tuinen aan die door derden ontworpen zijn en mijn bedrijf onderhoudt ook geen tuinen!

neem contact op

tuinaanleg
tuinaanleg “bouwkundige tuin”
transparante muur aan vijver
tuinaanleg transparante muur