schets service

Een schetsontwerp voor jouw tuin is meestal  in één of twee uur af te ronden. Het resultaat is direct bruikbaar om je tuin mee aan te leggen. Laten we zeggen dat het gaat over een tuinontwerp dat niet van “mooie plaatjes” voorzien is. Als je verdere uitwerking van de schets wilt, bijvoorbeeld omdat dan alle maten exact uitgewerkt zijn of je wilt een bijbehorend beplantingsplan, dan kan dit natuurlijk ook. De beste weg hiervoor kunnen we dan bespreken. Sommige mensen gebruiken dit uur om er achter te komen wat er allemaal mogelijk is in hun tuin. Ze laten dan alsnog een tuinontwerp maken omdat ze dan weten dat het ontwerp echt naar hun zin zal zijn. immers ze zaten er zelf bij.

Schetsservice is bedoeld voor mensen die zelf ook mee willen denken met de indeling van hun tuin. Doe het zelvers maken vaak gebruik van deze service maar meestal is het resultaat na uitwerken zeker ook door een hovenier uit te voeren. Een vervolg zou kunnen zijn dat ik de ruwe schets voor jou uitwerk en daarna evt. een passend beplantingsplan maak voor jou.

Wat kan je verwachten:

Tijdens dit uur bepaal jezelf waar je uit gaat komen. Ik zal heel veel vertellen over alles wat erbij komt kijken en hoe het beste resultaat te bereiken valt. Heel belangrijk is dat bekend is voor welke budget jij aan de nieuwe tuin wilt besteden. We willen immers geen schetsontwerp dat een tuin gaat opleveren die veel te duur is. Je zult nadat wij samen aan het schetsontwerp hebben gewerkt nog wel zelf de uitwerking moeten doen maar als het goed is heb ik voldoende informatie gegeven en zal dat zeker lukken.

Schetsservice kan evt. ook online maar live, als we elkaar in de ogen kunnen kijken is beter. Eventueel werk ik voor jou het schetsontwerp uit en maak ik een beplanting voorstel. Dit kan allemaal online.

Schetsservice kun je ook in combinatie met tuincoaching gebruiken, als je aanwijzingen wilt hebben bij de uitvoering.

Schetsservice kost € 100,00 per uur. Meestal is 1 a 2 uur voldoende. (afname minimaal 1 uur) Als je deze service bij je thuis wilt, dan vraag ik  € 0,50 per gereden kilometer maar geen voorrijkosten. Meestal is het resultaat meteen oké, in een enkel geval zijn er een paar stapjes extra nodig om tot het gewenste resultaat te komen.

(schetsservice wordt verrekend middels een betaalverzoek op de dag dat dit heeft plaatsgevonden)

heb jij belangstelling neem contact op