schets service

Ik kom in deze tijden gewoon aan huis maar we moeten ons wel aan de spelregels  van het RIVM houden.

I.v.m het Coronavirus en de vraag van het RIVM om sociaal terughoudend te zijn:

Mocht jij bezoek aan huis nu niet fijn vinden:

Schetsservice kan ik heel goed online!  Daarvoor heb ik een goede platte grond nodig op schaal, een wensenlijst en een moodboard waar ik uit af kan lezen welke sfeer jij in de tuin wil hebben. Vooraf vind ik het fijn om een telefoongesprek met jou te hebben.

Een schetsontwerp voor jouw tuin is meestal  in één of twee uur af te ronden. Het resultaat is direct bruikbaar om je tuin mee aan te leggen. Laten we zeggen dat het gaat over een tuinontwerp dat niet van “mooie plaatjes” voorzien is. Als je verdere uitwerking van dit  wilt, bijvoorbeeld omdat dan alle maten exact uitgewerkt zijn of je wilt een bijbehorend beplantingsplan, dan kan dit natuurlijk ook. De beste weg hiervoor kunnen we dan bespreken. Sommige mensen gebruiken dit uur om er achter te komen wat er allemaal mogelijk is in hun tuin. Ze laten dan alsnog een tuinontwerp maken omdat ze dan weten dat het ontwerp echt naar hun zin zal zijn. immers ze zaten er zelf bij.

Schetsservice is bedoeld voor mensen die zelf ook mee willen denken met de indeling van hun tuin. Doe het zelvers maken vaak gebruik van deze service maar meestal is het resultaat na uitwerken zeker ook door een hovenier uit te voeren. Een vervolg zou kunnen zijn dat ik de ruwe schets voor jou uitwerk en daarna evt. een passend beplantingsplan maak voor jou.

Wat kan je verwachten:

Tijdens dit uur bepaal jezelf waar je uit gaat komen. Ik zal heel veel vertellen over alles wat erbij komt kijken en hoe het beste resultaat te bereiken valt. Heel belangrijk is dat bekend is voor welke budget jij aan de nieuwe tuin wilt besteden. We willen immers geen schetsontwerp dat een tuin gaat opleveren die veel te duur is. Je zult nadat wij samen aan het schetsontwerp hebben gewerkt nog wel zelf de uitwerking moeten doen maar als het goed is heb ik voldoende informatie gegeven en zal dat zeker lukken.

Schetsservice kun je ook in combinatie met tuincoaching gebruiken, als je aanwijzingen wilt hebben bij de uitvoering.

Schetsservice kost € 100,00 per uur. Meestal is 1 a 2 uur voldoende. (afname minimaal 1 uur) Als je deze service bij je thuis wilt, dan vraag ik  € 0,50 per gereden kilometer maar geen voorrijkosten.

(schetsservice wordt verrekend middels een betaalverzoek op de dag dat dit heeft plaatsgevonden)

heb jij belangstelling neem contact op