Na oplevering van een tuin, gaat door de jaren heen toch een zekere ‘sleet’ op de elementen inwerken. Zo kan het zijn dat bestrating wat verzakt, houtwerk zich niet precies gedraagt als de verwachting was, of ontwikkelt de beplanting zich niet precies zoals je dat wilt.

Ook vragen als: ‘hoe moet alles gesnoeid worden’, ‘groeit een bepaalde struik of boom niet te ver uit’ maar ook planten doen niet altijd als dat bedoeld is. We hebben immers toch te maken met ‘natuur’. Zo kan ik in het beplantingsplan bepaalde effecten hebben beoogd maar komt dat er helemaal niet uit en dat misschien zonder dat jij dat door hebt.

Ik kan dus een algehele inspectie met jou door jouw tuin maken en aanwijzingen geven wat jij eraan kunt doen of misschien dat de hovenier even de helpende hand moet bieden om alles weer zover te krijgen dat het weer een aantal jaren vooruit kan.

Tuincoaching kost € 75,00 per uur. Al mijn tuincoaching klanten vinden dit dubbel en dwars waard. Trouwens, mijn klanten weten wel hoe ik in elkaar steek: enthousiasme wordt gecombineerd met veel tips!