Tuinadvies in jouw tuin

Wat kan je van tuinadvies in jouw tuin  (tuincoaching)  verwachten?

Na oplevering van een tuin, gaat door de jaren heen toch een zekere ‘sleet’ op de elementen inwerken.  Zo kan het zijn dat bestrating wat verzakt, houtwerk zich niet precies gedraagt als de verwachting was, of ontwikkelt de beplanting zich niet precies zoals je dat wilt. Tuinadvies in jouw tuin kan dat heel verhelderend werken.

Praktisch tuinadvies:

Tuinadvies bij u thuis
tuinadvies in De Tuinen van Appeltern

Ook vragen als: ‘hoe moet alles gesnoeid worden’, ‘groeit een bepaalde struik of boom niet te ver uit’ maar ook planten doen niet altijd als dat bedoeld is. We hebben immers toch te maken met ‘natuur’. Zo kan ik in het beplantingsplan bepaalde effecten hebben beoogd maar komt dat er helemaal niet uit en dat misschien zonder dat jij dat door hebt. We lopen samen door de tuin en geef jou tuinadvies waar jij dit nodig hebt. Alle onderwerpen komen aan de orde die te maken hebben met de kwaliteit van jouw tuin.

inspectie:

Ik kan dus een algehele inspectie met jou door jouw tuin maken en aanwijzingen geven wat jij eraan kunt doen of misschien dat de hovenier even de helpende hand moet bieden om alles weer zover te krijgen dat het weer een aantal jaren vooruit kan. Ook geef ik aan welke materialen je het beste kunt aanschaffen. Misschien heb je extra middelen  nodig om toe te voegen. Denk aan bemesting of iets dergelijks.

Heb je vragen hoe het nu precies zit met wettelijke bepalingen omtrent boomaanplanten of hoe om te gaan met schuttingen plaatsen. Ook deze zaken kunnen in tuinadvies in jouw tuin behandeld worden.

Tuinadvies kost € 100,00 per uur.(afname minimaal 1 uur) Al mijn tuincoaching klanten vinden dit dubbel en dwars waard. Trouwens, mijn klanten weten wel hoe ik in elkaar steek: enthousiasme wordt gecombineerd met veel tips! Heb je interesse: bel gerust.

(Tuinadvies wordt verrekend middels een betaalverzoek op de dag dat dit heeft plaatsgevonden)

neem contact op