plaats onder aan deze pagina  uw ervaring met Marcel de Coster Tuinontwerp en Adviesburo

46 thoughts on “Reviews

  • Bij ons bezoek aan de tuinen van Appeltern heeft Marcel voor ons een eerste schetsontwerp gemaakt voor onze stadstuin van circa 50 m2. Verrassende ideeën en goede suggesties!
    Schetsontwerp laten uitwerken door Marcel en hiermee kunnen wij verder aan de slag.
    Goede service en het geld meer dan waard!

  • Na het kopen van ons prachtig mooie huis , hoorde ook een prachtig mooie tuin. Omdat wij een vrij klein tuin hebben (11×6) en een flinke wensenlijst hadden wij verwacht dat we veel wensen moesten schrappen..
    Marcel heeft een schets gemaakt voor onze toekomstige tuin waarin hij echter al onze wensen verwerkt heeft en de tuin optisch ook nog groter heeft laten lijken!
    Het meest waardevol voor ons was dat Marcel luistert naar je wensen maar ook eerlijk is in wat wel en niet passend is. Hierdoor merken wij dat hij veel kennis en ervaring.
    Al was het niet goedkoop , het was het geld dubbel en dwars waard. Als we het zelf hadden gedaan was het nooit zo naar onze wens geweest en de tuin kan jaren mee.

  • Willard Bekkers uit: ‘s-Hertogenbosch
    12-10-2017
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinaanleg
    Ik ben: de eerste keer klant
    Ik ken jullie van van: Bezoek aan Appeltern
    Belangrijkheid dat hovenier is aangesloten bij De Tuinen van Appeltern: Belangrijk
    Positieve ervaring:
    De tuin moet nog worden aangelegd, maar het ontwerp is zeer knap. Het verleggen van de trap en het gebruik van stapstenen over de vijver zijn mooie vondsten!
    Marcel houdt bij de aanleg zelfs een oogje in het zeil – wat een service!
    Verbeterpunten:

    Totaal indruk 8
    Kwaliteit geleverde werk 8
    Deskundigheid medewerker 8
    Prijs/ kwaliteit 7
    Nakomen afspraken 9
    Klantvriendelijkheid medewerker 9
    Kwaliteit organisatie 8
    Communicatie en bereikbaarheid 8
    Gemiddelde 8,1

  • Edwin Bolwerk uit: Vught
    11-11-2017
    Positieve ervaring:
    Marcel is deskundig en neemt een klant mee met zijn denken en ervaring, zonder iets op te dringen.
    Verbeterpunten: Geen

    Totaal indruk 10
    Kwaliteit geleverde werk 10
    Klantvriendelijkheid medewerker 10
    Deskundigheid medewerker10
    Prijs/ kwaliteit 9
    Website 8
    Nakomen afspraken 10
    Kwaliteit organisatie 10
    Communicatie en bereikbaarheid 10
    Gemiddelde 9,7

  • Michel Verdaasdonk uit: Vught
    03-10-2017
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinplannen
    Ik ben: de eerste keer klant
    Ik ken jullie van van: Advertentie

    Totaal indruk 8
    Kwaliteit geleverde werk 8
    Klantvriendelijkheid medewerker 8
    Deskundigheid medewerke 8
    Prijs/ kwaliteit 8
    Nakomen afspraken 8
    Website 8
    Kwaliteit organisatie 8
    Communicatie en bereikbaarheid 8
    Gemiddelde 8

  • Renee van Sonsbeek uit: Berlicum
    19-09-2017
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinplannen
    Ik ben: de eerste keer klant
    Ik ken jullie van van: Bezoek aan Appeltern
    Belangrijkheid dat hovenier is aangesloten bij De Tuinen van Appeltern: Maakt voor mij geen verschil
    Positieve ervaring:
    We zijn enthousiast over de creativiteit waarmee Marcel onze tuin heeft ontworpen en waarderen zeer zijn persoonlijke betrokkenheid in het ons meedenken, ruimte geven aan onze,
    ons meedenken, ruimte geven aan onze, soms ook, kritische vragen en voorstellen en aanpassingen doen totdat het onze tuin is!
    Verbeterpunten: Geen.

    Totaal indruk 9
    Kwaliteit geleverde werk 9
    Deskundigheid medewerker 9
    Prijs/ kwaliteit 9
    Nakomen afspraken 10
    Website 9
    Klantvriendelijkheid medewerker 10
    Kwaliteit organisatie 9
    Communicatie en bereikbaarheid 10
    Gemiddelde 9,3

  • Mariette Reiling uit: Soerendonk
    24-04-2017
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinplannen
    Ik ben: de eerste keer klant
    Ik ken jullie van van: Bezoek aan Appeltern
    Belangrijkheid dat hovenier is aangesloten bij De Tuinen van Appeltern: Maakt voor mij geen verschil
    Positieve ervaring:
    Prettige samenwerking

    Totaal indruk 9
    Kwaliteit geleverde werk 10
    Deskundigheid medewerker10
    Prijs/ kwaliteit 9
    Nakomen afspraken10
    Website 9
    Kwaliteit materiaal 9
    Klantvriendelijkheid medewerker10
    Kwaliteit organisatie 9
    Communicatie en bereikbaarheid10
    Gemiddelde 9,5

  • Christien van der Putte uit: Oisterwijk
    13-03-2016
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinadvies
    Ik ben: een vaste klant
    Ik ken jullie van van: Advertentie
    Belangrijkheid dat hovenier is aangesloten bij De Tuinen van Appeltern: Maakt voor mij geen verschil
    Positieve ervaring:
    Wij zijn erg tevreden over Marcel. Hij luistert goed en denkt graag mee. Met zijn creativiteit en originaliteit heeft hij voor ons een mooi voor- en achtertuin ontwerp gemaakt. Dat wordt voor ons als het helemaal klaar is puur tuingeluk!

    Totaal indruk 9
    Website 8
    Kwaliteit geleverde werk 9
    Kwaliteit materiaal n.v.t.
    Kwaliteit geleverde beplanting/gazon n.v.t.
    Klantvriendelijkheid medewerker 9
    Deskundigheid medewerker 9
    Kwaliteit organisatie 9
    Prijs/ kwaliteit 8
    Communicatie en bereikbaarheid 10
    Nakomen afspraken 10
    Gemiddelde 9,0

  • Anke Loeffen uit: Deursen
    12-03-2017
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinadvies, tuinplannen, tuinaanleg, tuinrenovatie
    Ik ben: de eerste keer klant
    Ik ken jullie van van: Mond tot mond reclame
    Belangrijkheid dat hovenier is aangesloten bij De Tuinen van Appeltern: Belangrijk
    Positieve ervaring:
    Marcel heeft voor een tuinplan gemaakt wat past bij onze wensen. Dit was best lastig, omdat de afmetingen van ons perceel niet geheel duidelijk zijn.
    Verbeterpunten: geen

    Totaal indruk 8
    Kwaliteit geleverde werk 9 .
    Deskundigheid medewerker 9
    Prijs/ kwaliteit 8
    Nakomen afspraken 9
    Website 8
    Klantvriendelijkheid medewerker 9
    Kwaliteit organisatie 9
    Communicatie en bereikbaarheid 9
    Gemiddelde 8,7

  • Eddy de Veer uit: Oisterwijk
    07-01-2017
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinadvies, tuinplannen
    Ik ben: de eerste keer klant
    Ik ken jullie van van: Mond tot mond reclame
    Belangrijkheid dat hovenier is aangesloten bij De Tuinen van Appeltern: Belangrijk
    Positieve ervaring:
    Marcel heeft een enorme passie voor tuinen, beplantingen en materiaalgebruik. Geen standaard ontwerp, alles goed in balans. Leuk om eerst het moodboard te maken als basis. Verrassend ontwerp wat bij ons past.
    Totaal indruk 9
    Kwaliteit geleverde werk 9
    Deskundigheid medewerker 10
    Prijs/ kwaliteit 10
    Nakomen afspraken 9
    Website 8
    Kwaliteit materiaal 9
    Klantvriendelijkheid medewerker 10
    Kwaliteit organisatie 8
    Communicatie en bereikbaarheid 9
    Gemiddelde9,1

  • Marcel Peek uit: Den Bosch
    01-08-2016
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinadvies, tuinplannen
    Ik ben: de eerste keer klant
    Ik ken jullie van van: Website appeltern.nl
    Belangrijkheid dat hovenier is aangesloten bij De Tuinen van Appeltern: Heel Belangrijk
    Positieve ervaring:
    Marcel de Coster heeft ons goed geholpen met onze tuin. Marcel is een goede luisteraar en heeft met onze wensen een mooi nieuw ontwerp neergezet, en ons (weer) enthousiast gemaakt over onze eigen tuin.
    Verbeterpunten: Misschien iets meer duidelijkheid over alle mogelijkheden die Marcel biedt.

    Totaal indruk 8
    Kwaliteit geleverde werk 8
    Deskundigheid medewerker 9
    Prijs/ kwaliteit 8
    Nakomen afspraken 8
    Website 8
    Klantvriendelijkheid medewerker 9
    Communicatie en bereikbaarheid 9
    Kwaliteit organisatie 8
    Gemiddelde 8,3

  • Françoise van Heeswijk uit: ‘s-Hertogenbosch
    04-07-2016
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinadvies, tuinplannen
    Ik ben: de eerste keer klant
    Ik ken jullie van van: Website tuingeluk.nl
    Belangrijkheid dat hovenier is aangesloten bij De Tuinen van Appeltern: Belangrijk
    Positieve ervaring:
    Wij hebben een tuin met prachtig vrij uitzicht over openbaar groen en water maar hierdoor ook weinig privacy en veel inkijk. Marcel heeft een goed idee bedacht om inkijk te beperken en toch een vrij uitzicht te hebben. Ik wilde graag onderhoudsvrij, veel bloemen en een mix tussen modern en brocante en geschikt voor kinderen. Dit heeft hij allemaal in het ontwerp weten te combineren. Een goed en apart ontwerp met uitgekiend vast beplantingsplan van Marcel is wat mij betreft een super investering. En heel prettig is dat ik met tuinvragen bij hem terecht kan, hele goede nazorg!
    Opmerking: We hebben een hele lange tijd nodig gehad om het ontwerp te omarmen en te implementeren en dat paste niet in de korte termijn van de originele opdracht.

    Totaal indruk 9
    Kwaliteit geleverde werk 8
    Deskundigheid medewerker 10
    Prijs/ kwaliteit 7
    Nakomen afspraken 8
    Website 8
    Klantvriendelijkheid medewerker 8
    Kwaliteit organisatie 8
    Communicatie en bereikbaarheid 9
    Gemiddelde 8,2

  • Anita van Amstel uit: Geffen
    30-05-2016
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinadvies, tuinplannen, tuinaanleg, tuinrenovatie
    Ik ben: een vaste klant
    Ik ken jullie van van: Mond tot mond reclame
    Belangrijkheid dat hovenier is aangesloten bij De Tuinen van Appeltern: Maakt voor mij geen verschil
    Positieve ervaring:
    Dit is de tweede keer dat Marcel advies gegeven heeft.
    Hij luistert goed naar onze wensen en verwerkt dat in het ontwerp.
    De eerste keer is erg mooi geworden.

    Totaal indruk 8
    Website 8
    Kwaliteit geleverde wer k8
    Kwaliteit materiaal n.v.t.
    Kwaliteit geleverde beplanting/gazon n.v.t.
    Klantvriendelijkheid medewerker 8
    Deskundigheid medewerker 8
    Kwaliteit organisatie n.v.t.
    Prijs/ kwaliteit 7
    Communicatie en bereikbaarheid 8
    Nakomen afspraken 9
    Gemiddelde 7,9

  • Johan en Elly Strang uit: ‘s-Hertogenbosch
    25-03-2013
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinrenovatie
    Ik ben: de eerste keer klant
    Ik ken jullie van van: mond tot mond reclame
    Positieve ervaring: plezierige ervaring; duidelijk plan gemaakt en goed advies gegeven over tuinrenovatie. Aan de hand van het advies en het plan naar een aannemer gezocht voor de uitvoering van de renovatie van de tuin.
    Verbeterpunten: —

    Totaal indruk 8
    Website 7
    Kwaliteit geleverde werk 8
    Klantvriendelijkheid medewerker 9
    Deskundigheid medewerker 9
    Kwaliteit organisatie 9
    Prijs/ kwaliteit 8
    Communicatie en bereikbaarheid 9
    Nakomen afspraken 9
    Gemiddelde 8,4

  • Puijenbroek van Eugene uit: Den Bosch
    28-02-2016
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinadvies, tuinplannen
    Ik ben: de eerste keer klant
    Ik ken jullie van van: Internet/ Google
    Belangrijkheid dat hovenier is aangesloten bij De Tuinen van Appeltern: Maakt voor mij geen verschil
    Positieve ervaring:
    We zijn blij met het ontwerp van onze tuin. Marcel de Coster heeft een ontwerp gemaakt dat geheel aan onze wensen voldoet en bij ons past. Met al onze vragen en voorkeuren is rekening gehouden.

    Totaal indruk 9
    Website 8
    Kwaliteit geleverde werk 9
    Kwaliteit materiaal n.v.t.
    Kwaliteit geleverde beplanting/gazon n.v.t.
    Klantvriendelijkheid medewerker 9
    Deskundigheid medewerker 9
    Kwaliteit organisatie 9
    Prijs/ kwaliteit 9
    Communicatie en bereikbaarheid 9
    Nakomen afspraken 9
    Gemiddelde 8,9

  • Eric Mikkers
    03-02-2016
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinadvies, tuinplannen, tuinaanleg, tuinrenovatie
    Ik ben: de eerste keer klant
    Ik ken jullie van van: Mond tot mond reclame
    Belangrijkheid dat hovenier is aangesloten bij De Tuinen van Appeltern: Belangrijk
    Positieve ervaring:
    Marcel heeft zich goed ingeleefd in hoe wij in onze tuin willen en kunnen genieten.Hij heeft een prachtig plan getekend waar alles tot zijn recht komt. Wij zijn erg tevreden.
    Verbeterpunten: Geen

    Totaal indruk 8
    Website 7
    Kwaliteit geleverde werk 8
    Kwaliteit materiaal n.v.t.
    Kwaliteit geleverde beplanting/gazon n.v.t.
    Klantvriendelijkheid medewerker 10
    Deskundigheid medewerker 10.
    Kwaliteit organisatie 8
    Prijs/ kwaliteit 8
    Communicatie en bereikbaarheid 9
    Nakomen afspraken 10
    Gemiddelde 8,9

  • Thijs Balk uit: Rosmalen
    15-10-2015
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinadvies
    Ik ben: de eerste keer klant
    Ik ken jullie van van: Bezoek aan Appeltern
    Belangrijkheid dat hovenier is aangesloten bij De Tuinen van Appeltern: Maakt voor mij geen verschil
    Positieve ervaring:
    Marcel is een gepassioneerde tuinarchitect. Vol vuur kan hij er over vertellen en adviseren.

    Totaal indruk 9
    Website 8
    Kwaliteit geleverde werk 9
    Kwaliteit materiaal n.v.t.
    Kwaliteit geleverde beplanting/gazonvn.v.t.
    Klantvriendelijkheid medewerker 8
    Deskundigheid medewerker 9
    Kwaliteit organisatie 9
    Prijs/ kwaliteit 9
    Communicatie en bereikbaarheid 9
    Nakomen afspraken 9
    Gemiddelde 8,8

  • Esther ter Avest uit: Zaltbommel
    07-09-2015
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinplannen
    Ik ben: de eerste keer klant
    Ik ken jullie van van: Internet/ Google
    Belangrijkheid dat hovenier is aangesloten bij De Tuinen van Appeltern: Maakt voor mij geen verschil
    Positieve ervaring:
    Het is fijn om met Marcel samen te werken. Hij heeft goed naar onze behoefte geluisterd en heeft onze smaak in een concreet tuinplan weten te vangen. Hij is pas gestopt toen het ontwerp helemaal naar tevredenheid was en reageerde snel op al onze vragen.
    Verbeterpunten: n.v.t.

    Totaal indruk 9
    Website 8
    Kwaliteit geleverde werk 9
    Kwaliteit materiaal n.v.t.
    Kwaliteit geleverde beplanting/gazon n.v.t.
    Klantvriendelijkheid medewerker 10
    Deskundigheid medewerker 10
    Kwaliteit organisatie 9
    Prijs/ kwaliteit 9
    Communicatie en bereikbaarheid 10
    Nakomen afspraken 10
    Gemiddelde 9,3

  • Charissa uit: Son en Breugel
    25-09-2013
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinadvies, tuinplannen, tuinrenovatie
    Ik ben: de eerste keer klant
    Ik ken jullie van van: Mond tot mond reclame
    Belangrijkheid dat hovenier is aangesloten bij De Tuinen van Appeltern: Belangrijk
    Positieve ervaring:
    Marcel heeft ons geweldig geholpen met de plannen die we voor onze tuin hadden. Zijn kennis en ideeën zijn heel waardevol geweest om van onze tuin een hele fijne en mooie plek te maken waar we volop van genieten.

    Totaal indruk 9
    Website 8
    Kwaliteit geleverde werk 9
    Klantvriendelijkheid medewerker 9
    Deskundigheid medewerker 10
    Kwaliteit organisatie 8
    Prijs/ kwaliteit 9
    Communicatie en bereikbaarheid 8
    Nakomen afspraken 9
    Gemiddelde 8,8

  • Audrey Jurcka uit: Beuningen
    06-05-2015
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinadvies, tuinplannen
    Ik ben: de eerste keer klant
    Ik ken jullie van van: Beurs
    Belangrijkheid dat hovenier is aangesloten bij De Tuinen van Appeltern: Belangrijk
    Positieve ervaring:
    Marcel heeft voor ons een heel mooi tuinplan gemaakt. Hij heeft uitstekend onze wensen kunnen vertalen in het plan. Na jaren niet goed weten wat te doen met de ruimte heeft hij onze tuin op papier inhoud gegeven. Marcel gaf goede uitleg waarom gekozen voor bepaalde opties Ook het beplantingsplan is helemaal naar onze wens. De uitvoering is aan ons en dat gaat nu helemaal goed komen.
    Verbeterpunten: geen

    Totaal indruk 9
    Website 9
    Kwaliteit geleverde werk 9
    Kwaliteit materiaal 9
    Kwaliteit geleverde beplanting/gazon 9
    Klantvriendelijkheid medewerker 9
    Deskundigheid medewerker 10
    Kwaliteit organisatie 9
    Prijs/ kwaliteit 8
    Communicatie en bereikbaarheid 9
    Nakomen afspraken 10
    Gemiddelde 9,1

  • Vincent van Heck uit: Rosmalen
    09-04-2015
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinplannen, tuinaanleg
    Ik ben: een vaste klant
    Ik ken jullie van van: Internet/ Google
    Belangrijkheid dat hovenier is aangesloten bij De Tuinen van Appeltern: Maakt voor mij geen verschil
    Positieve ervaring:
    Zoals u ziet heb ik een zeer hoge waardering geschreven voor Marcel. Hij is erg communicatief en stipt in zijn afspraken, prettig in de omgang.
    Juist de kleinschaligheid en de korte lijn spreken me erg aan. Professionele uitvoering van de werkzaamheden.

    Totaal indruk 8
    Website 8
    Kwaliteit geleverde werk 8
    Kwaliteit geleverde beplanting/gazon 8
    Klantvriendelijkheid medewerker 9
    Deskundigheid medewerker 8
    Kwaliteit organisatie 9
    Prijs/ kwaliteit 8
    Communicatie en bereikbaarheid 9
    Nakomen afspraken 9
    Gemiddelde 8,3

  • Hennie en Gert-Jan Smit uit: Den Bosch
    01-04-2015
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinplannen
    Ik ben: de eerste keer klant
    Ik ken jullie van van: Website appeltern.nl
    Belangrijkheid dat hovenier is aangesloten bij De Tuinen van Appeltern: Heel Belangrijk
    Positieve ervaring:
    Marcel de Coster kon al op zeer korte termijn langskomen om ons te adviseren bij de aanleg van onze tuin. Hij heeft een mooi tuinontwerp gemaakt en daarbij goed rekening gehouden met onze wensen. Ook de verdere afspraken konden vlot plaatsvinden bij ons thuis, voor ons erg praktisch.
    Prettige in de omgang en komt zijn afspraken na.

    Totaal indruk 9
    Website 8
    Kwaliteit geleverde werk 9
    Klantvriendelijkheid medewerker 10
    Deskundigheid medewerker 9
    Kwaliteit organisatie 9
    Prijs/ kwaliteit 8
    Communicatie en bereikbaarheid 9
    Nakomen afspraken 10
    Gemiddelde 9,0

  • Ad en Annelies van Mil uit: ‘s-Hertogenbosch
    31-03-2015
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinadvies
    Ik ben: de eerste keer klant
    Ik ken jullie van van: Website appeltern.nl
    Belangrijkheid dat hovenier is aangesloten bij De Tuinen van Appeltern: Belangrijk
    Positieve ervaring:
    Marcel de Coster heeft ons met veel enthousiasme, vakmanschap en geduld geholpen aan een mooi tuinontwerp. We kunnen niet wachten om het te gaan uitvoeren.
    Ad en Annelies van Mil
    Verbeterpunten: Geen

    Totaal indruk 10
    Website 10
    Kwaliteit geleverde werk 10
    Kwaliteit geleverd plant materiaal 10

    Klantvriendelijkheid medewerker 10
    Deskundigheid medewerker 10

    Prijs/ kwaliteit 10
    Communicatie en bereikbaarheid 10
    Nakomen afspraken 10
    Gemiddelde 10,0

  • Rens en Helen Koenraad uit: Den Bosch
    05-03-2015
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinaanleg
    Ik ben: de eerste keer klant
    Ik ken jullie van van: Bezoek aan Appeltern
    Belangrijkheid dat hovenier is aangesloten bij De Tuinen van Appeltern: Belangrijk
    Positieve ervaring:
    Wij zijn zeer te spreken over de persoonlijke betrokkenheid van Marcel de Coster. Hij was in staat onze wensen in een keer adequaat te vertalen.
    Verbeterpunten:
    geen

    Totaal indruk 9
    Website 8
    Kwaliteit geleverde werk 9
    Klantvriendelijkheid medewerker 10
    Deskundigheid medewerker 9
    Prijs/ kwaliteit 8
    Communicatie en bereikbaarheid 9
    Nakomen afspraken 10
    Gemiddelde 9,0

  • Peter Vos uit: Rosmalen
    12-03-2013
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinadvies, tuinplannen, tuinaanleg
    Ik ben: de eerste keer klant
    Ik ken jullie van van: mond tot mond reclame
    Positieve ervaring:
    De ideeën in ons hoofd worden op papier gezet precies zoals de bedoeling is

    Totaal indruk 9
    Kwaliteit geleverde werk 9
    Kwaliteit geleverde beplanting/gazon 9
    Deskundigheid medewerker 9
    Prijs/ kwaliteit 7
    Nakomen afspraken 9
    Website 8
    Klantvriendelijkheid medewerker 9
    Kwaliteit organisatie 9
    Communicatie en bereikbaarheid 8
    Gemiddelde 8,6

  • Jeroen en Marian van Rooijen uit: ‘s-Hertogenbosch
    13-03-2013
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinadvies, tuinplannen
    Ik ben: de eerste keer klant
    Ik ken jullie van van: Internet/ Google
    Positieve ervaring:
    Wij hebben Marcel leren kennen als een zeer gedreven en enthousiast tuinontwerper!

    Hij heeft onze gedachten kunnen omzetten in een tuinontwerp waar wij bijzonder tevreden mee zijn en dat echt bij ons past.
    Hierbij heeft hij veel creativi…teit laten zien om in een paar slagen tot het uiteindelijke ontwerp te komen. Naast creativiteit heeft hij echt goed naar ons geluisterd. Onze ideeën die wij hebben aangegeven door middel van gesprekken en foto’s van beplanting, tuinen en bestrating heeft hij allemaal meegenomen. Dit heeft geleid tot een mooi plan wat je echt niet zelf zou bedenken.

    Ontwerpen is een vak en dat zie je hier terug! Marcel is zijn geld dubbel en dwars waard.
    Wij zouden dan ook iedereen zonder twijfel aanraden om met hem in zee te gaan!

    Marian en Jeroen van Rooijen
    Verbeterpunten: Weten wij nu (nog) niet te verzinnen!

    Totaal indruk 8
    Kwaliteit geleverde werk 8 .
    Klantvriendelijkheid medewerker
    Website 7
    Deskundigheid medewerker 8
    Kwaliteit organisatie 8
    Prijs/ kwaliteit 9
    Communicatie en bereikbaarheid 8
    Nakomen afspraken 8
    Gemiddelde 8,1

  • Egbert en Eveline van Mensfoort uit: Waalwijk
    25-11-2014
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinadvies, tuinplannen
    Ik ben: de eerste keer klant
    Ik ken jullie van van: Website appeltern.nl
    Belangrijkheid dat hovenier is aangesloten bij De Tuinen van Appeltern: Heel Belangrijk
    Positieve ervaring:
    Wij dachten wel een tuinontwerp zelf te kunnen maken. Echter besloop ons na het lezen van vele boeken en het maken ieder ontwerp het gevoel dat het niet onze droom tuin ging worden. Na het bezoek aan appeltern ook via de site bij Marcel de Coster terecht gekomen. Wat een goed idee bleek. Marcel heeft onze ogen geopend en onze bewuste en onderbewuste wensen vertaald tot een geweldig ontwerp waar we gelijk verliefd op zijn geworden. Ook het beplantingsplan presenteerd hij zodanig en van zulke originaliteit dat je er alleen maar enthousiast kunt worden. We kunnen niet wachten dat de uitvoering gereed is om van de tuin te genieten. Al om al is Marcel het beste wat onze tuin heeft kunnen overkomen.
    Verbeterpunten: Website ook de foto’s beter leesbaar krijgen voor een iPad. Tja dat is dan ook het enige randzaakje wat we konden verzinnen.

    Totaal indruk 10
    Website 8
    Kwaliteit geleverde werk 10
    Klantvriendelijkheid medewerker 10
    Deskundigheid medewerker 10
    Kwaliteit organisatie 10
    Prijs/ kwaliteit 10
    Communicatie en bereikbaarheid 10
    Nakomen afspraken 10
    Gemiddelde 9,8

  • Tijs Linders uit: Vught
    19-11-2014
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinadvies, tuinplannen
    Ik ben: de eerste keer klant
    Ik ken jullie van van: Internet/ Google
    Belangrijkheid dat hovenier is aangesloten bij De Tuinen van Appeltern: Maakt voor mij geen verschil
    Positieve ervaring:
    Plezierig, snel, kwaliteit, creatief

    Totaal indruk 8
    Website 7
    Kwaliteit geleverde werk 8
    Klantvriendelijkheid medewerker 8
    Deskundigheid medewerker 8
    Prijs/ kwaliteit 8
    Communicatie en bereikbaarheid 8
    Nakomen afspraken 8
    Gemiddelde 7,9

  • Wim Bakel van uit: Vught
    01-06-2014
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinadvies
    Ik ben: een vaste klant
    Ik ken jullie van van: Mond tot mond reclame
    Belangrijkheid dat hovenier is aangesloten bij De Tuinen van Appeltern: Heel Belangrijk
    Positieve ervaring:
    Wij krijgen als maar complimenten hoe mooi onze tuin is.
    Dat geeft ons inspiratie om hem goed te onderhouden
    En daar worden we gelukkig van
    Wat een mooi ontwerp!
    Ja Marcel hè
    Verbeterpunten:
    Geen

    Totaal indruk 10
    Website 10
    Kwaliteit geleverde werk 10
    Kwaliteit materiaal 10
    Kwaliteit geleverde beplanting/gazon 10
    Klantvriendelijkheid medewerker 10
    Deskundigheid medewerker 10
    Kwaliteit organisatie 10
    Prijs/ kwaliteit 10
    Communicatie en bereikbaarheid 10
    Nakomen afspraken 10
    Gemiddelde 10,0

  • Sabine Nieman uit: Den Bosch
    13-05-2014
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinadvies, tuinplannen
    Ik ben: een vaste klant
    Ik ken jullie van van: Advertentie
    Belangrijkheid dat hovenier is aangesloten bij De Tuinen van Appeltern: Maakt voor mij geen verschil
    Positieve ervaring:
    In je eentje is het lastig om een beplantingsplan te maken. Marcel weet er alles van. Hij had ook nog een goede suggestie voor de pergola. Ik kijk elke dag met heel veel blijheid naar mijn tuin!

    Totaal indruk 8
    Website 8
    Kwaliteit geleverde werk 8
    Klantvriendelijkheid medewerker 9
    Deskundigheid medewerker 9
    Kwaliteit organisatie 8
    Prijs/ kwaliteit 8
    Communicatie en bereikbaarheid 8
    Nakomen afspraken 8
    Gemiddelde 8,2

  • Maaike Stooker uit: Den bosch
    16-04-2014
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinplannen
    Ik ben: de eerste keer klant
    Ik ken jullie van van: Website appeltern.nl
    Belangrijkheid dat hovenier is aangesloten bij De Tuinen van Appeltern: Heel Belangrijk
    Positieve ervaring:
    Weet onze vele wensen goed om te zetten in een passend tuinontwerp.
    Verbeterpunten: Leesbaarheid en opzet factuur

    Totaal indruk 8
    Website 8
    Kwaliteit geleverde werk9
    Kwaliteit materiaal 9
    Klantvriendelijkheid medewerker 8
    Deskundigheid medewerker 9
    Prijs/ kwaliteit 8
    Communicatie en bereikbaarheid 8
    Nakomen afspraken 9
    Gemiddelde 8,6

  • Anita v.Amstel uit: Geffen
    14-04-2014
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinadvies, tuinplannen, tuinaanleg, tuinrenovatie
    Ik ben: de eerste keer klant
    Ik ken jullie van van: Beurs
    Belangrijkheid dat hovenier is aangesloten bij De Tuinen van Appeltern: Maakt voor mij geen verschil
    Positieve ervaring:
    Er is een mooi ontwerp gemaakt door Marcel.
    Nu moet het nog uitgevoerd worden.
    Hier zijn we nu mee bezig
    Verbeterpunten: Nog geen

    Totaal indruk 8
    Website 8
    Kwaliteit geleverde werk 8
    Klantvriendelijkheid medewerker 8
    Deskundigheid medewerker 8
    Prijs/ kwaliteit 8
    Communicatie en bereikbaarheid 8
    Nakomen afspraken 8
    Gemiddelde 8

  • Anita Verhorevoort uit: Tilburg
    25-03-2014
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinadvies, tuinaanleg
    Ik ben: de eerste keer klant
    Ik ken jullie van van: Mond tot mond reclame
    Belangrijkheid dat hovenier is aangesloten bij De Tuinen van Appeltern: Belangrijk
    Positieve ervaring:
    Het was zeer prettig samenwerken met Marcel.
    Heeft veel kennis in huis en weet na een kennismakingsgesprek precies de sfeer voor de tuin te raken die ik voor ogen had.
    Hij is enthousiast, gastvrij en begeleidt je totdat de tuin helemaal
    naar je zin is.

    Totaal indruk 9
    Website 9
    Kwaliteit geleverde werk 10
    Kwaliteit materiaal 9
    Kwaliteit geleverde beplanting/gazon 9
    Klantvriendelijkheid medewerker 10
    Deskundigheid medewerker 10
    Kwaliteit organisatie 9
    Prijs/ kwaliteit 9
    Communicatie en bereikbaarheid 9
    Nakomen afspraken 10
    Gemiddelde 9,4

  • Gwen van Valkengoed
    17-03-2014
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinadvies, tuinplannen
    Ik ben: de eerste keer klant
    Ik ken jullie van: Internet/ Google
    Belangrijkheid dat hovenier is aangesloten bij De Tuinen van Appeltern: Belangrijk
    Positieve ervaring:
    Marcel heeft goed geluisterd naar onze wensen. Zijn advies om bij de Tuinen van Appeltern te kijken en onze wensen in een collage te verbeelden hebben we erg op prijs gesteld. Hiermee heeft hij ons geholpen helder te krijgen wat we willen. Dit heeft hij vervolgens goed vertaald in een ontwerp.
    Verbeterpunten: Blijf goed aansluiten bij de klant. Wat voor jou ‘makkelijk’ is kan voor de klant een hele klus zijn!

    Totaal indruk 8
    Website 7
    Kwaliteit geleverde werk 8
    Klantvriendelijkheid medewerker 9
    Deskundigheid medewerker 9
    Kwaliteit organisatie 8
    Prijs/ kwaliteit 8
    Communicatie en bereikbaarheid 7
    Nakomen afspraken 8
    Gemiddelde 7,9

  • Willem Holland uit: Nijmegen
    19-11-2013
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinadvies, tuinplannen
    Ik ben: de eerste keer klant
    Ik ken jullie van van: Bezoek aan Appeltern
    Belangrijkheid dat hovenier is aangesloten bij De Tuinen van Appeltern: Maakt voor mij geen verschil
    Positieve ervaring:
    Prettige samenwerking. Mooi ontwerp.
    Verbeterpunten: De puntjes op de i

    Totaal indruk 8
    Website 7
    Kwaliteit geleverde werk 8
    Klantvriendelijkheid medewerker 9
    Deskundigheid medewerker 8
    Kwaliteit organisatie 9
    Prijs/ kwaliteit 8
    Communicatie en bereikbaarheid 8
    Nakomen afspraken 8
    Gemiddelde 8,0

  • Jos Baecke uit: ‘s-Hertogenbosch
    28-06-2013
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinadvies
    Ik ben: de eerste keer klant
    Ik ken jullie van van: Bezoek aan Appeltern
    Belangrijkheid dat hovenier is aangesloten bij De Tuinen van Appeltern: Belangrijk
    Positieve ervaring:
    Marcel weet zijn enthousiasme goed over te brengen. Er was veel ruimte om te praten over onze wensen. Hij heeft die goed in het ontwerp heeft kunnen vertalen.

    Totaal indruk 9
    Website 8
    Kwaliteit geleverde werk 9
    .Klantvriendelijkheid medewerker 9
    Deskundigheid medewerker 9
    Kwaliteit organisatie 8
    Prijs/ kwaliteit 8
    Communicatie en bereikbaarheid 9
    Nakomen afspraken 10
    Gemiddelde 8,8

  • Ron Cramer uit: Rosmalen
    26-06-2013
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinadvies, tuinrenovatie
    Ik ben: de eerste keer klant
    Ik ken jullie van van: Mond tot mond reclame
    Belangrijkheid dat hovenier is aangesloten bij De Tuinen van Appeltern: Maakt voor mij geen verschil
    Positieve ervaring:
    Niet alleen een grote deskundigheid, maar ook een aanstekelijk enthousiasme.

    Totaal indruk 9
    Website 8
    Kwaliteit geleverde werk 9
    Kwaliteit geleverde beplanting/gazon 8
    Klantvriendelijkheid medewerker 10
    Deskundigheid medewerker 10
    Kwaliteit organisatie 9
    Prijs/ kwaliteit 8
    Communicatie en bereikbaarheid 9
    Nakomen afspraken 10
    Gemiddelde 9,0

  • René Goris uit: Berkel-Enschot
    27-04-2013
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinadvies
    Ik ben: een vaste klant
    Ik ken jullie van van: mond tot mond reclame
    Positieve ervaring: Marcel verdiept zich in de wensen van ons en heeft ons wederom een ontwerp geleverd dat exact voldoet aan wat ons voor ogen stond, maar wel met verrassende, niet-standaard, elementen.

    Totaal indruk 8
    Website 8
    Kwaliteit geleverde werk 9
    Klantvriendelijkheid medewerker 10
    Deskundigheid medewerker 10
    Kwaliteit organisatie 9
    Prijs/ kwaliteit 8
    Communicatie en bereikbaarheid 9
    Nakomen afspraken 10
    Gemiddelde 9,0

  • Yvo de Coster uit: Rosmalen
    21-03-2013
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinadvies, tuinplannen, tuinrenovatie
    Ik ben: een vaste klant Ik ken jullie van van: mond tot mond reclame
    Positieve ervaring: – komt altijd zijn afspraken na
    – doet niet moeilijk en is flexibel
    – prima prijs kwaliteitsverhouding

    Totaal indruk 8
    Website 8
    Kwaliteit geleverde werk 9
    Klantvriendelijkheid medewerker 9
    Deskundigheid medewerker 10.
    Kwaliteit organisatie 9
    Prijs/ kwaliteit 9
    Communicatie en bereikbaarheid 9
    Nakomen afspraken 9
    Gemiddelde 8,7

  • Edwin van der Leest uit: Rosmalen
    20-03-2013
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinadvies
    Ik ben: de eerste keer klant
    Ik ken jullie van van: mond tot mond reclame
    Positieve ervaring:Met deskundig advies van Marcel de Coster is het gelukt om een tuin te ontwerpen waarin ook onze wensen en ideeën overeind zijn gebleven. Het was een echt samenwerkingsproject.
    Verbeterpunten: Geen. (een tevreden klant)

    Totaal indruk 9
    Website 8
    Kwaliteit geleverde werk 9
    Kwaliteit materiaal 8
    Kwaliteit geleverde beplanting/gazon 8
    Klantvriendelijkheid medewerker 9
    Deskundigheid medewerker 9
    Kwaliteit organisatie 8
    Prijs/ kwaliteit 8
    Communicatie en bereikbaarheid 8
    Nakomen afspraken 8
    Gemiddelde 8,4

  • Ineke Esvelt uit: ‘s-Hertogenbosch
    20-03-2013
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinadvies, tuinplannen
    Ik ben: de eerste keer klant
    Ik ken jullie van van: mond tot mond reclame
    Positieve ervaring: prachtige tuin. Waar wij en ook vele anderen van blijven genieten. Heerlijke plekjes, prachtige beplanting. Er is een uitmuntende vertaling gemaakt van onze wensen naar de opgeleverde tuin

    Totaal indruk 10
    Website 8
    Kwaliteit geleverde werk 9
    Kwaliteit materiaal 9
    Kwaliteit geleverde beplanting/gazon 9
    Klantvriendelijkheid medewerker 10
    Deskundigheid medewerker 10
    Kwaliteit organisatie 10
    Prijs/ kwaliteit 9
    Communicatie en bereikbaarheid 8
    Nakomen afspraken 10
    Gemiddelde 9,3

  • Diana De Schipper uit: Vlijmen
    19-03-2013
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinadvies, tuinaanleg
    Ik ben: de eerste keer klant
    Ik ken jullie van van: advertentie
    Positieve ervaring:
    Marcel had voor ons een prachtig ontwerp gemaakt,in een woord gewoon geweldig!!!
    Verbeterpunten:
    Niet echt
    Totaal indruk9 Website8
    Kwaliteit geleverde werk 8
    Kwaliteit materiaal 8
    Klantvriendelijkheid medewerker 8
    Deskundigheid medewerker 9
    Kwaliteit organisatie 8
    Prijs/ kwaliteit 9
    Communicatie en bereikbaarheid 9
    Nakomen afspraken 9
    Gemiddelde 8,5

  • Jan van Venrooy uit: Nuland
    19-03-2013
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinaanleg
    Ik ben: de eerste keer klant
    Ik ken jullie van van: mond tot mond reclame
    Positieve ervaring:Marcel begrijpt goed wat de klant wil en denkt met je mee.
    Van begin tot eind is hij zeer betrokken bij de tuin.

    Totaal indruk 9
    Website 8
    Kwaliteit geleverde werk 9
    Kwaliteit materiaal 8
    Klantvriendelijkheid medewerker 9
    Deskundigheid medewerker 9
    Kwaliteit organisatie 8
    Prijs/ kwaliteit 8
    Communicatie en bereikbaarheid 10
    Nakomen afspraken 9
    Gemiddelde 8,7

  • Hans en Margriet Smith uit: ‘s-Hertogenbosch (Engelen)
    19-03-2013

    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinadvies, tuinaanleg, tuinonderhoud
    Ik ben: de eerste keer klant
    Ik ken jullie van van: mond tot mond reclame
    Positieve ervaring:
    Wij zijn zeer positief over de tuin adviezen en later de tuin ontwerpen van Marcel de Koster. De tuin is ook in zijn geheel geraliseerd naar onze verwachtingen van het ontwerp en advies.
    Wij kunnen bijna niet wachten tot alles weer in de bloei staat. Ons genieten gaat dan ook door zoals beloofd in het advies tot ver in november als de vorst niet eerder komt.
    Verbeterpunten: Een verbeter punt, de organisatie/ realisatie stond ons inzien te strak in het jasje.
    Begrijpelijk, want onze tuin is aangelegd in april.

    Totaal indruk 8
    Website 7
    Kwaliteit geleverde werk 9
    Kwaliteit materiaal 8
    Kwaliteit geleverde beplanting/gazon 7
    Klantvriendelijkheid medewerker 8
    Deskundigheid medewerke r8
    Kwaliteit organisatie 9
    Prijs/ kwaliteit 8
    Communicatie en bereikbaarheid 9
    Nakomen afspraken 9
    Gemiddelde 8,2

  • anne-Marie Lichtenberg uit: den bosch
    18-03-2013
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinadvies, tuinplannen, tuinaanleg, tuinrenovatie
    Ik ben: de eerste keer klant
    Ik ken jullie van van: advertentie
    Positieve ervaring: Marcel heeft de tijd genomen om onze wensen en situatie goed door te nemen. Hij heeft ons goede adviezen gegeven om de herindeling van onze tuin qua kosten en qua onderhoud in de hand te houden. Zijn ontwerp was speels en toch strak, romantisch en toch van deze tijd.

    Totaal indruk 9 .
    Kwaliteit geleverde werk 9
    Kwaliteit materiaal 9
    Kwaliteit geleverde beplanting/gazon 8
    Klantvriendelijkheid medewerker 9
    Deskundigheid medewerker 9
    Kwaliteit organisatie 8
    Prijs/ kwaliteit 8
    Communicatie en bereikbaarheid 8
    Nakomen afspraken 8
    Gemiddelde 8,5

  • Margreet Cordewener uit: ‘S-Hertogenbosch
    15-03-2013
    Aanbeveling: ja
    U heeft zaken met ons gedaan als: particulier
    Het gaat hier om: tuinadvies, tuinplannen, tuinaanleg
    Ik ben: een vaste klant
    Ik ken jullie van van: mond tot mond reclame
    Positieve ervaring:
    Schitterende tuin, ook na jaren nog steeds tevreden en krijg nog veel complimenten van anderen. Het blijft een plezier om ernaar te kijken.
    Verbeterpunten: Geen

    Totaal indruk 9
    Website 8
    Kwaliteit geleverde werk 9
    Kwaliteit materiaal 9
    Kwaliteit geleverde beplanting/gazon 8
    Klantvriendelijkheid medewerker10
    Deskundigheid medewerker 9
    Kwaliteit organisatie 8
    Prijs/ kwaliteit 8
    Communicatie en bereikbaarheid 9
    Nakomen afspraken10
    Gemiddelde 8,8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *