De tuin van een ondernemer in natuursteen die stopte met zijn bedrijfsactiviteiten. Hierdoor kwam een loods vrij die in mijn ontwerp de bestemming kreeg van wintertuin.

Tuin met een groot perceel dat deels gescheiden wordt door de oprit van de garage die achter in de tuin staat. Deze tuin heeft een geweldig doorzicht op de landerijen achter de tuin.
Gemakkelijk in onderhoud en duidelijke vormen waren een wens.

Pergola’s en boompjes zorgen voor diepte in de tuin. Centraal ligt een waterspel. Deze tuin is zeer gemakkelijk in onderhoud. De doorgang naar de poort heb ik in het ontwerp via het dak door laten lopen, waardoor een spannend doorzicht is ontstaan. De klant heeft zelf met metaal een sier hekwerk gemaakt wat een mooi kijkobject is geworden. Uiteraard is e.e.a. met natuursteen geplaveid.

Heel veel water in deze tuin. Verder veel split level, waardoor de tuin groter lijkt. Opvallend is de muur die dwars door de tuin loopt met doorzicht. Deze vormt een overgang van het loungegedeelte naar het meer watergerichte gedeelte. Ook dominant aanwezig is de eikenhouten overkapping waaronder de buitenkeuken is gesitueerd.