Deze designtuin in Vlijmen is een moderne buitenruimte geworden, precies zoals de klant het wilde. Veel muren en ander metselwerk, met keurig stucwerk.

Een centrale vuurplaats scheidt de diverse ruimtes. In de schoorsteen van deze vuurplaats is tevens een waterval opgenomen. Een muur met groot doorzicht zorgt ervoor dat de huizen achter de tuin uit het zicht verdwijnen. In deze muur is een regengordijn opgenomen. Het water hiervan valt in een waterbassin eronder. Een prachtige glasstenen muur met een bankje belegd met glassteentjes steelt de show.

Veel terras omdat er veel mensen in de tuin moeten kunnen vertoeven. Daarom veel verhoogde plantenbakken om de bestrating een beetje uit de beleving te halen. Pergola’s overdekt met verzinkt betongaas “rijgen” alle elementen in de tuin aan elkaar.

Deze tuin is beschreven en afgebeeld in het prestigieuze blad TUINONTWERP dat in maart 2017 is uitgekomen. De bewoners hebben de tuin, onder supervisie van mij, helemaal zelf aangelegd!